startupcentar@bebac.com

Bebac Startup u 2016.godini

28 dec 2017

Bebac Startup u 2017.godini

Stigli smo i do kraja jedne lepe i vesele godine…

Iza sebe ostavljamo puno zanimljivih programa, predavanja, radionica i druženja sa vama, dragi naši, sadašnji i budući roditelji!

Ovo je idealno vreme i prilika da saberemo utiske.

Šta smo sve radili u 2017.godini?

Bebac Startup u brojkama

Ugostili smo ukupno:

1119 trudnica

220 budućih očeva

120 beba

 

Organizovali smo ukupno

72  događaja

(predavanja, kurseva, radionica…)

Bili ste u prilici da upoznate

37 predavača,

stručnjaka iz različitih oblasti roditeljstva.

Slušali ste predavanja na sve aktuene teme roditeljstva: o trudnoći, pripremi za porođaj, nezi beba, baby handling- u, ishrani beba i trudnica, dojenju, psihološkoj pripremi za porođaj i roditeljstvo, o partnerskom odnosu u trudnoći i nakon porođaja i na još mnogo različitih tema koje ste sami birali.

U saradnji sa Institutom za javno zdravlje Vojvodine organizovali smo i tribinu o podršci koju mame dobijaju nakon porođaja.

Buduće tate u Bebac Startup Centru

Na ukupno 23 radionica koje su bile namenjene trudnicama i budućim tatama, učestvovalo je 220 očeva, tj parova koji očekuju bebu. Bebac prepoznaje značaj uključivanja očeva od samog početka, a naše buduće tate oduševljeni odlaze sa ovakvih radionica. Neke od aktuelnih tema ovih događaja bile su: Kako trudnoća menja partnerski odnos, Kako se tate pripremaju za porođaj, Prvi dan sa bebom – vodič za roditelje, kupanje i povijanje bebe, podrška partnera dojenju, uloga tate u prvim bebinim danima..


Takmičenje u prepovijanju beba

Bebe u Bebcu

Uz dužno poštovanje svih naših posetilaca, omiljeni gosti su nam ipak oni najmlađi. U krajnjem slučaju, zbog njih smo svi tu, zar ne?

Kroz različite razvojne radionice za bebe,  edukovali smo preko 100 roditelja o značaju i pravilnoj stimulaciji ranog razvoja. Bebe su uživale u društvu drugih bebe, a mame su bile u prilici da izađu iz kuće i razmene iskustvo sa drugim mamama. Učili smo, igrali smo se, mazili smo se i pledali smo sa bebama!

Ljubav, igra i razvoj obeležili su godinu svih polaznika ovog nežnog programa za bebe.

Ples sa bebama <3

A post shared by Bebac Startup Centar (@bebacstartupcentar) on

Bake u Bebcu

Ove godine pokrenuli smo i prvu školu za buduće bake. Razmenili smo vredno međugeneracijsko iskustvo, poredili roditeljstvo nekad i sad i složili se da je potrška mladim roditeljima preko potrebna na samom startu roditeljstva.

Živele naše bake!!!

Pročitajte kako je sve to izgledalo>>>

Partnerstvo i podrška

Zahvaljujući podršci kompanije Seracell, edukacije u našem centru dostupne su svim budućim roditeljima i to potpuno besplatno. Svi vi koji ste učestvovali na nekim od naših programa, bile ste u prilici i da saznate više o tome zašto su matične ćelije iz pupčanika toliko moćne i zašto treba da iskoristite porođaj kao jedinstvenu priliku da ih sačuvate.

Vidimo se i u 2018.godini, na nekim novim događajima i sa još zanimljivijim sadržajem!

A do tada…

Uživajte u čaroliji!

Srećne praznike želi Vam Vaš,

Bebac Startup Centar

Leave a Reply