TipKursevi i predavanja u centru
DatumSre, 31 jan 2018. - Sre, 31 jan 2018.
Vreme18:00
Cenabesplatno

Drage trudnice i drage bake,

Pozivamo vas na jedinstven događaj koji smo priredili specijalno za vas! A evo i zašto:

  • Od „onog“ do „ovog“ vremena puno se toga promenilo. Šta mislite, koje je vreme bolje i zbog čega? I da li se uopšte može porediti roditeljstvo nekad i sad?
  • Uloga bake je podjednako velika i emocionalno jaka kao i uloga majke. Za bake je dolazak bebe na svet velika stvar i još jedna novina na koju se treba adaptirati.
  • Dobro postavljene granice koje nisu rigidne, a ni potpuno propustljive, kao i dobri međusobni odnosi novopečenih roditelja sa svojim primarnim porodicama, utiču na zadovoljstvo svih članova koji će u prvoj godini najviše vremena provoditi sa bebcem.Kome je predavanje namenjeno?Predavanje je namenjeno trudnicama, mamama i svekrvama – termin je rezervisan za ženske razgovore 😉Šta vas očekuje?Predavanje će održati psiholog Jasmina Mihnjak, a specijalan gost biće jedna super baka, koju ćemo za sada čuvati kao tajnu.

    Saznaćete kako da kreirate dobre odnose, kako da se već u trudnoći dogovarate oko bitnih stvari i tema, kako da balansirate između iskustva baka i stavova modernog roditeljstva.

    Očekuje vas i nekoliko sjajnih iznenađenja!

I najvažnije od svega, super ćete se zabaviti na našem zajedničkom druženju!

Mi jedva čekamo, a vi?

Broj mesta je ograničen, pa požurite sa prijavama!