TipKursevi i predavanja u centru
DatumSre, 21 feb 2018. - Sre, 21 feb 2018.
Vreme18:00
mestoFruškogorska 24
Cenabesplatno

Drage trudnice,

Pripremili smo za vas specijalan događaj, radionicu koja će vam pomoći da uživate u trudnoći i da trudnoću porođaj doživite na najlepši način. Predavanje i radionicu Trudnoća i porođaj – najsrećniji događaj održaće dr Mirjana Anđelić koja u svojoj ginekološkog praksi uspešno primenjuje tehnike NLP-a (neurolingvističko programiranje) kako bi holističkim pristupom pacijentima pomogla da svojim razmišljanjem utiču na svoje zdravlje ali i na celokupni kvalitet života.

Doktorki će se na ovom predavanju pridružiti i dve saradnice, NLP treneri i couchevi, Biljana Egić i Aleksandra Malić.

Trudnoća je put koji nas priprema za dolazak najlepšeg dana u našem životu. Čekajući porođaj, čakamo i malo biće koje će doneti pregršt ljubavi i radosti u naš život.

Ipak, trudnoća sa sobom donosi i niz propratnih simptoma koji nam ne prijaju. Uz fizičke nuspojave, tu su i brige, strahovi i preispitivanja: da li će sve proći kako treba, šta ako se nešto desi, da li ću znati šta treba da radim, kakav ću roditelj biti…

Sada smo već naučeni da više pažnje poklanjamo tim negativnim stvarima i konstantro brinući o tome kako će sve proći, zanemarujemo sve ono lepo i sve snage koje imamo u sebi, a koje nam mogu pomoći da porođaj i prve bebine dane dočekamo spremnije.

NLP nas podseća i izvlači iz nas naše sopstvene snage koje treba da prevladaju sve negativne misli o trudnoći i porođaju.

NPL u trudnoći: Recept za lakši i lepši porođaj>>> 

Ne propustite priliku da iskusite ovaj jedinstven pristup trudnoći i porođaju koji će vam potpuno promeniti pogled na sve ono što vam se u ovom periodu „drugog stanja“ dešava.

Događaj sadrži teorijski i praktični deo.

Broj mesta je ograničen pa požurite sa prijavama kako biste na vreme obezbedile svoje mesto.