startupcentar@bebac.com

Bebac dan za trudnice u Bečeju, Vrbasu, Lazarevcu i Beočinu

11 jul 2017

Bebac dan za trudnice u Bečeju, Vrbasu, Lazarevcu i Beočinu

Širimo znanje i pripremamo trudnice i njihove partnere za dolazak bebe na ovaj svet

Bebac startup centar će u narednom periodu održati niz predavanja u saradnji sa Domovima zdravlja i Školama za trudnice u Bečeju, Vrbasu, Lazarevcu i Beočinu.

Jul mesec, posvećen je širenju svesti o značaju čuvanja krvi iz pupčanika pa će trudnice iz ovih mesta biti u prilici i da slušaju predavanje o matičnim ćelijama.

 

 

Šta ćete saznati?

Ukoliko ste u prilici da posetite Bebac dan za trudnice, bićete u prilici da saznate korisne informacije o trudnoći, porođaju i prvim bebinim danima.

Predavanje na temu: „Zdravi uslovi za razvoj bebe u trudnoći i nakon porođaja“, održaće Jasmina Mihnjak, babica i psiholog, dok će o značaju čuvanja matičnih ćelija iz pupčanika govoriti dr Marija Nikolić, medicinski direktor biomedicinskog centra Seracell.

U Bečeju je trudnice biti u prilici da slušaju i predavanje dr Zorana Kikića, ginekologa: „Kako se pripremiti za porođaj?“

U Lazarevcu trudnice očekuje i zanimljivo predavanje o značaju psihofizičke pripreme za porođaj koje će održati Milena Pjevac, babica, fizioterapeut i edukator psihofizičke pripeme trudnica za porođaj.

Kad se predavanja održavaju?

Bebac dan za trudnice u Bečeju, održaće se 11.jula u klubu Stage, 19.jula smo u Vrbasu u prostorijama Polivalentne patronaže, 26.jula u Lazarevcu, biblioteka „Dimitrije Tucović“, a trudnice iz Beočina posetićemo 27.jula u njihovoj Školi za trudnice.

Predavanja u svim mestima počinju u 18h.

Kako da se prijavite?

Prijave se vrše na sajtu Bebac startup centra gde možete pratiti i sva aktuelna dešavanja koja će se u julu održati u Novom Sadu.

Prijavite se na događaj>>>

Više informacija možete dobiti i pozivom na broj: 060 474 666 3

Bebac dan za trudnice biće održan i u drugim mestima širom Srbije, a ukoliko želite da vas posetimo i u vašem mestu, slobodno nas kontaktirajte.

Povedite i svoje partnere i dođite da se zajedno pripremimo za najlepši događaj u vašem životu i dolazak novih bebaca na ovaj svet!

Bebac startup centar- mesto za idealan početak Vašeg roditeljstva…

 

Leave a Reply